Arnhem stad
Arnhem terras
VR Game
Arnhem
City Challenge

Teambuilding weekend Arnhem-Escape Games en genieten

Speel met collega's de Arnhem Escape Challenge en VR Dinnergame in de bruisende stad Arnhem. Blijf slapen in de stad zodat u de avond nog gezellig samen kunt gaan borrelen op de Korenmarkt. Een geweldige belevenis om aan teambuilding te werken en elkaar ook informeel beter te leren kennen.

Bij het Teambuilding weekend in Arnhem is inbegrepen:

 • Voorbereiding en organisatie
 • Reisbegeleiding ter plaatse
 • 1 Overnachting in een Hotel op basis van een 2-persoonskamer
 • 1x Een goed verzorgd ontbijtbuffet
 • 1x Een goed verzorgd 3-gangen diner
 • Arnhem Escape Challenge
 • VR Dinnergame
 • Prijsjes voor het winnende team
 • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf € 199,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 249,- p.p. exclusief btw
Vanaf 50 personen € 229,- p.p. exclusief btw
Vanaf 100 personen € 199,- p.p. exclusief btw

Groepen kleiner dan 20 personen, prijs op aanvraag

Exclusief toeristenbelasting.
Drankjes op basis van nacalculatie.

De prijs van dit Teambuilding weekend Arnhem is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Parkeren

Teambuilding weekend beleven met collega's in Arnhem

Speel met collega's de Arnhem Escape Challenge en VR Dinnergame in de bruisende stad Arnhem. Blijf slapen in de stad zodat u de avond nog gezellig samen kunt gaan borrelen op de Korenmarkt. Een geweldige belevenis om aan teambuilding te werken en elkaar ook informeel beter te leren kennen. 

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog aanpassen aan uw specifieke wensen.

Dag 1

Vertrek met eigen vervoer naar Arnhem -Optioneel per touringcar.
Aankomst en ontvangst door uw reisbegeleider - Optioneel ontvangst met koffie en iets lekkers of goed verzorgd lunchbuffet.

14.30 uur        
Aanvang Arnhem Escape Challenge.

16:30 uur        
Vrije tijd en mogelijkheid in te checken in het hotel en gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

19.00 uur        
Aanvang VR Dinner Game - drie gangen diner.
Bekend maken winnende tafel.

22.00 uur        
Eind avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in de bar van het hotel. Of u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met elkaar het uitgaansleven te verkennen.

Dag 2

Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10.00 uur        
Uitchecken hotel, bagage kunt u eventueel achter laten in speciaal voor u gereserveerde ruimte - Optioneel kunnen we nog een activiteit voor u verzorgen.
Vertrek op eigen gelegenheid - Optioneel per touringcar.
Einde weekend.

Verrassende Teambuildingsactiviteiten

Arnhem Escape Challenge

Met onze unieke Escape Challenge beleef je een ongekend avontuur in Arnhem. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad.

Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de bruisende stad te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

VR Mini Escape Game

De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

Ontdek de veelzijdige stad

De diverse stad Arnhem is de hoofdstad van Gelderland en kent een grote historie. Zo staat de stad internationaal bekend om de Slag om Arnhem, op verschillende plekken markeren monumenten deze geschiedenis. Ook is Arnhem bekend om vele bezienswaardigheden zoals het Nederlands Openluchtmuseum en dierentuin Koninklijke Burger Zoo. Wilt u liever het centrum verkennen? De bruisende stad heeft genoeg winkels, gezellige terrasjes en barst van mooie groene parken. Een leuke verassing… Arnhem is de enige stad in Nederland met trolleybussen! Toch meer de rust opzoeken? Op slechts acht kilometer vanaf het centrum vindt u een van de mooiste plekjes van Nederland, Het Hoge Veluwe Park. Dit indrukwekkende natuurreservaat biedt mogelijkheden om eindeloos te genieten van het prachtige landschap. Natuur, cultuur en winkelen, een ideale stad voor een weekend weg!

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en meerdaagse reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring van de bestemming in de afgelopen jaren. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd, waardoor u als opdrachtgever alleen nog maar hoeft te genieten!

Extra mogelijkheden

 • 1-Persoonskamer - € 59,- p.p. toeslag
 • Annuleringsverzekering Europeesche
 • Reisverzekering Europeesche
 • Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland. De historische binnenstad met zijn gezellige straatjes draagt bij aan de charme van de stad. Park Sonsbeek is een groen juweeltje in Arnhem. Park Sonsbeek biedt uitgestrekte gazons, bossen, vijvers en tuinen. Het centrum heeft een gevarieerd winkelaanbod, van grote winkelketens tot boetiekjes. Arnhem staat bekend als een modestad en heeft een bloeiende modescène. Het Modekwartier is een hippe buurt waar je boetieks, ateliers en modewinkels vindt. Door de Slag om Arnhem tijdens de Tweede Wereldoorlog is het Airborne Museum een belangrijke herdenkingsplek.

Bedrijfsuitjes op de Veluwe.nl maakt gebruik van cookies
Bedrijfsuitjes op de Veluwe.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Bedrijfsuitjes op de Veluwe.nl