Veluwse Poort
Alleskunner
Veluwse Poort
Veluwse Poort
Veluwse Poort

Teambuilding op de Veluwe - Een dagprogramma met keuze uit activiteiten en lekker eten!

Een gezellig dagje uit organiseren voor alle collega's in combinatie met een vergadering in de ochtend? Dan bent u hier aan het goede adres! Kleine of grote groepen, alles is mogelijk hier! Start de dag met een gezamenlijk ontvangst en speel vervolgens super leuke teambuilding activiteiten in de grote hal. Sluit de dag af met een heerlijke barbecue en een verfrissend drankje op het gezellige terras of in het ruim opgezette restaurant!

Deze teambuilding dag op de Veluwe is inclusief:

 • Ontvangst op locatie
 • Vergaderen
 • Uitgebreide lunch
 • Activiteit: Jullie kunnen kiezen uit een van de volgende activiteiten: De Alleskunner, Teambuilding games, Schietorama of E-scooter puzzeltocht (t/m 16 pers mogelijk)
 • Borrelen en prijsuitreiking
 • Luxe BBQ
 • Ambachtelijke IJsvitrine
 • Einde

Prijs: € 119,50 p.p. bij minimaal 10 personen.

Dit programma is naar wens aan te passen. Liever eerder of later beginnen of iets weglaten uit het arrangement? Vraag naar de mogelijkheden!

De prijs van deze teambuilding dag op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur
3-Persoonskamers
Babybedjes

Teambuilding dag op de Veluwe - Dagprogramma keuze uit activiteiten en lekker et

Een gezellig dagje uit organiseren voor alle collega's in combinatie met een vergadering in de ochtend? Dan bent u hier aan het goede adres! Kleine of grote groepen, alles is mogelijk hier! Start de dag met een gezamenlijk ontvangst, speel vervolgens super leuke teambuilding activiteiten in de grote activiteiten hal, speel het schietorama spel of maak in de buitenlucht een leuke e-scooter puzzeltocht! Sluit de dag af met een heerlijke barbecue en een verfrissend drankje op het gezellige terras of in het ruim opgezette restaurant!

Maak een keuze uit de leuke activiteiten:

De alleskunner:
Wie is bij jullie de alleskunner binnen het bedrijf? Net als op TV gaan de deelnemers leuke en grappige spelletjes doen. Spijkerpoepen, post-it op je gezicht plakken, fluitje ontdooien, je kan het zo gek niet bedenken! Hilarisch! Je valt niet af als het even niet lukt, maar bouwt wel punten op tijdens het spel. De besten blijven over voor het eindspel en de winnaar wordt bekroond tot de alleskunner!

Natuurlijk kunnen we niet verklappen welke games we hiervoor allemaal geselecteerd hebben, dat zou niet eerlijk zijn. Maar ga uit van een spannende, hilarische en onderhoudende speldag! 

Teambuilding games:
Denk hierbij aan leuke activiteiten zoals: Da Vinci brug bouwen, de katapult, carpet curling, meerkamp of crazy cornhole.

Schiet-o-rama:
Het Schiet-O-Rama is een combinatie van verschillende schiet sporten. Zo kun je bij ons in Dieren schieten met luchtdruk pistool, kruisboog schieten en handboog schieten!

E-scooter puzzeltocht: (mogelijk tot maximaal 16 personen)
Iedereen klaar? Starten maar! Jullie vertrekken met de E- scooters en een route via een APP met GPS! Per team krijg je een rugzak met materiaal mee wat nodig is om de tocht te kunnen volbrengen en winnen! De GPS vertelt waar je naartoe moet. Eenmaal bij dat punt aangekomen moeten er een aantal vragen (gesteld via de GPS) beantwoord worden.

Voor het beantwoorden van de vragen ontvang je via de GPS “waardemunten”. Maar let op: geef  je een verkeerd antwoord dan krijg je geen of zelfs strafpunten waardoor de kans  op winst wellicht verkeken is!
Het team met het minste aantal minuten en de hoogste aantal “munten” wint een prachtige prijs!

Attentie: voor het rijden op een E-scooter moet u in het bezit zijn van een rijbewijs.

Bij slecht weer bieden wij altijd een alternatief programma!

Lijkt het u leuk om met collega's te paddelen op de nieuw aangelegde padelbaan? Dit is mogelijk à € 11,50 per persoon per uur.

Geniet van een heerlijke luxe barbecue:

Deze barbecue is inclusief:

 • Italiaanse spies
 • Karbonade
 • Berner worst omwikkeld met spek en gevuld met kaas
 • Speklapje
 • Saté spies
 • Gemarineerde biefstuk spiesje
 • Rundvleessalade
 • Aardappelsalade
 • Oerfriet
 • Aardappelgratin
 • Warme groenten
 • Satésaus, mayonaise, cocktailsaus en knoflooksaus
 • Stokbrood met kruidenboter

BBQ met vis ook mogelijk. Karbonade en speklappen worden dan vervangen door Gambaspies en Visspies. Extra kosten zijn 5,- pp.

Sluit af met de ambachtelijke ijsvitrine en schep drie heerlijke bollen ijs!

Liever een buffet of benieuwd naar de overige diner mogelijkheden? Wij sturen u graag de mogelijkheden toe!

Onze Partner

Activiteitenpark op de Veluwe

Al sinds 1995 zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, bedrijfsfeesten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met collega's en relaties. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Faciliteiten

Dit Chalethotel is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

Overnachten

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Horeca

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant ongecompliceerd eten, bereid met top ingrediënten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Dieren

Dieren is een plaats in Gelderland. Het heeft een klein spoorwegmuseum waar treinliefhebbers historische treinen en gerelateerde tentoonstellingen kunnen bekijken. Dieren is omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving. Het ligt aan de rand van de Veluwe, een uitgestrekt natuurgebied, waardoor het een geweldige plek is voor natuurliefhebbers. Het dorp ligt aan de rivier de IJssel. Dieren ligt in de buurt van de Posbank, een heuvelachtig gebied in de Veluwezoom, het biedt prachtige uitzichten over het omringende landschap. Het is vooral populair tijdens de bloei van de heide in de late zomer.

Bedrijfsuitjes op de Veluwe.nl maakt gebruik van cookies
Bedrijfsuitjes op de Veluwe.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Bedrijfsuitjes op de Veluwe.nl